Προσοχή δεν είναι τρολ: Η «Ελληνική Αγωγή» του Άδωνη διάβασε αρχαία ελληνικά σε σκυλάκια (Photo & Video)

Απορία ψάλτου ...γουφ! (και όχι «βηξ» που δείχνει αμηχανία). Πώς να ζήσουν μετά οι συγγραφείς επιθεώρησης, οι σταντ απ κωμικοί όταν η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία! 

Ανάγνωση αρχαίων ελληνικών κειμένων σε σκύλους οργάνωσε η «Ελληνική Αγωγή» το πνευματικό όχημα του Άδωνη Γεωργίαδη που παραδίδει μαθήματα αρχαιοελληνικών σε παιδιά. Δεν είναι τρολιά, δεν είναι πλάκα. Είναι πια ιστορία αφού έγινε χθες. Μάλιστα στο τούιτερ και η Ευγενία Μανωλίδου καλούσε τους μικρούς φίλους του συζύγου της στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση. Δεν ξέρουμε τι κείμενα διαβασαν στα σκυλιά τους πάντως όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα ζήσουμε μεγάλες πρωτοτυπίες!

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση: 

Μία υπέροχη εκδήλωση - Παιδική Ανάγνωση σε σκύλους ακροατές - μόλις ολοκληρώθηκε! Οι μαθητές μας διάβασαν σε γλυκύτατα και υπομονετικά σκυλάκια, αποσπάσματα από την αρχαία ελληνική γραμματεία. Μία εξαιρετική πρωτοβουλία που θα μας μείνει αξέχαστη!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.