Προσοχή: Έκτακτο δελτίο καιρού – Επιδείνωση το επόμενο 48ωρο

Προσοχή: Έκτακτο δελτίο καιρού – Επιδείνωση το επόμενο 48ωρο

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες 48ώρες, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Αναλυτικά από το νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεαστούν:

Την Τρίτη (13/2)

Α) Νωρίς το πρωί τα νησιά του Ιουνίου, η Ηπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία. Από το μεσημέρι η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική και νότια), η κεντρική Στερεά και πιθανόν η δυτική και βόρεια Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.

Τη νύχτα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και οι Κυκλάδες.

Β) Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ηπειρο (πάνω από 600 μέτρα), τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία (από 600-700 μέτρα), στη Θεσσαλία (στα δυτικά και βόρεια) και τη βόρεια Πελοπόννησο (από 800-900 μέτρα).

Την Τετάρτη (14/2)

Α) Μέχρι τις πρωινές ώρες η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, οι Κυκλάδες και η Κρήτη και πιθανόν η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.

Μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Μέχρι νωρίς το πρωί και μετα πιθανόν ξανά τη νύχτα τα νησιά του Ιονίου και η Ηπειρος.

Β) Χιονοπτώσεις, πιθανόν ισχυρές, θα σημειωθούν μέχρι το πρωί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής Μακεδονίας και πιθανόν της κεντρικής Μακεδονίας.

Αργά τη νύχτα θα ξαναχιονίσει στα ορεινά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter