Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω εργασιών

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία λόγω εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στη διαδρομή Δερβένι-Σέρρες-Προμαχώνας, θα πραγματοποιηθούν σήμερα 28 Φεβρουαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά τις ώρες από 15:00 έως 17:00 και θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού από τον Κόμβο Στρυμονικού (48ο χιλιόμετρο) έως τον Κόμβο Ριζιανών (32,8ο χιλιόμετρο).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον Κόμβο Στρυμονικού προς την Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Σερρών και στη συνέχεια μέσω των Δημοτικών Διαμερισμάτων Καλόκαστρου- Ευαγγελίστριας- Λαχανά, θα εισέρχονται στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού μέσω του Κόμβου Λαχανά.

Τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Λευκώνα- Σιδηροκάστρου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών Θεσσαλονίκης, και μέσω των Εθνικών Οδών Δράμας – Σερρών και Μεσοράχης- Αμφίπολης θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό. Σημειώνεται ότι στον παραπάνω κάθετο οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter