Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Προσοχή! Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία στην Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά, λόγω τραμ

Από την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 30 Απριλίου, οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο του Πειραιά, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, καθώς, εργασίες επέκτασης της γραμμής του τραμ επιβάλλουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα υπάρξει περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη σε τρεις, με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Βασιλέως Γεωργίου προς και έως την οδό Ομήρου Σκυλίτση.

Επίσης, υπάρχει καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ομήρου Σκυλίτση. Τέλος, υπάρχει απαγόρευση της στάσης στάθμευσης επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Βασιλέως Γεωργίου προς και έως την οδό Ομήρου Σκυλίτση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.