Προσοχή: Ο Πέτσας είναι φορέας του κοροϊδο-ιού

Προσοχή: Ο Πέτσας είναι φορέας του κοροϊδο-ιού

Προσέξτε το ανάστημα του πολιτικού άντρα Στέλιου Πέτσα, ο οποίος προσπαθώντας να βρωμίσει το Documento , αποδεικνύει πως δεν είναι κατάλληλος για τον θεσμικό του ρόλο . Εκτός αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως ρόλος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και του ψεύτη είναι ένα και το αυτό στην κυβέρνησή του.

Στην προσπάθειά του ο κυβερνητικός ψεύτης, να δικαιολογήσει το γιατί εξαιρέθηκε το Documento από τη διαφημιστική δαπάνη για την πανδημία, είπε πως η εφημερίδα προωθούσε την άποψη πως δεν υπάρχει κορονοϊός και ειρωνευόταν αποκαλώντας τον κοροϊδο-ιό.

Είναι γνωστό σε όλους που διαβάζουν το Documento πως η εφημερίδα στάθηκε υπεύθυνα στη μάχη της ενημέρωσης για τον ιό, με πρωτοσέλιδα όπου καλούσαμε να αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα η κατάσταση και να σεβαστούμε όσα λένε οι επιστήμονες. Δώσαμε επί δύο μήνες δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας για ενημέρωση του κόσμου και δημιουργήσαμε ειδικό ημερήσιο newsletter ειδικά για την πανδημία. Προσέξτε τώρα. Ο Πέτσας υποστήριξε πως το Documento μίλησε για κοροϊδο-ιό. Είναι αλήθεια;

Στις 25 Μαρτίου, το documentonews.gr αναδημοσίευσε άρθρο του δημοσιογράφου Θανάση Καρτερού από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Το άρθρο είχε τίτλο “SOS προσοχή στον κοροϊδο-ιό». Όπως μπορείτε να διαβάσετε (δείτε εδώ https://www.documentonews.gr/article/sos-prosoxh-ston-koroidoio ) το άρθρο δεν μιλά για την μη ύπαρξη του ιού αλλά για την προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση, στο όνομα του κορονοϊού να περάσει μέτρα κοροϊδίας του κόσμου. Γράφει χαρακτηριστικά “Με το δράμα και τη μάχη κατά του κορονοϊού σε πλήρη εξέλιξη, περνάει απαρατήρητος ένας άλλος ιός. 

Ο κοροϊδοϊός. Που για την ανάσχεση της διάδοσής του σε ευπαθείς και όχι μόνο ομάδες δεν κάνουν τίποτε οι αρμόδιες αρχές. Ίσα-ίσα που τον διαδίδουν οι ίδιες με όλα τα διαθέσιμα Μέσα, τα διαγγέλματα, τα παραγγέλματα, τις δηλώσεις, τις απαγορεύσεις, τα ρεπορτάζ, ακόμα και με μερικά από τα κοντάκια Τσιόδρα. Δικός τους ιός είναι, στο κάτω-κάτω, λογικό είναι να θέλουν να τον διαδώσουν. Στα εργαστήρια τους τον έχουν παρασκευάσει, με συνταγή. Η Κρίση είναι Ευκαιρία, σε διάλυμα Μητσοτάκη, και με καταλύτη τον φόβο του κορονοϊού. Γιατί να μην βγάλουν κάποια κέρδη οι λίγοι από τις απώλειες των πολλών;”

Πρόκειται δηλαδή για ένα πολιτικό άρθρο και όχι άρθρο αμφισβήτησης της πανδημίας, το οποίο πρέπει να πούμε πως όχι μόνο επιβεβιώθηκε, αλλά εν πολλοίς οφείλει την επιβεβαίωσή του στον ίδιο τον κύριο Πέτσα.

Παίρνει λοιπόν ο κυβερνητικός ψεύτης την λέξη κοροϊδο-ιός, και παράγει fake news εναντίον του Documento. Πάμε τώρα στο καλύτερο. Το άρθρο του Θανάση Καρτερού αναδημοσίευσαν δεκάδες sites σε όλη την Ελλάδα. Ο κύριος Πέτσας σε αυτά τα site έδωσε διαφήμιση . Δεν τον πείραξε δηλαδή ο κοροϊδο-ιος , ούτε στάθηκε δεοντολογικό (κατ αυτόν πάντα) εμπόδιο στη διαφήμιση. Να παραθέσω ένα παράδειγμα της αναδημοσίευσης από το γνωστό site, tvxs.gr, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Πέτσα, όπως και πολλά άλλα που εκείνη την μέρα είχαν τον κοροϊδο-ιό . Τελικώς τον Πέτσα δεν τον πειράζει ο κοροϊδο-ιος στον οποίο άλλωστε έχει ανοσία ως επαγγελματίας της κυβερνητικής κοροϊδίας. Τον πειράζει το Documento. Του ανεβάζει πυρετό και τον ρίχνει και αναίσθητο. Φάνηκε άλλωστε στις τελευταίες του εμφανίσεις. Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο. Δεν έχει βλέπετε και ασυλία.

Μυστικά & Documento

29/09/2022, 13:12
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter