Προσοχή στα Fake News: Μετανάστες κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν ζώο, αλλά το είχαν αγοράσει από κρεοπωλείο!

Προσοχή στα Fake News: Μετανάστες κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν ζώο, αλλά το είχαν αγοράσει από κρεοπωλείο!

Ιστοσελίδα στη Λέσβο, υιοθετώντας την άποψη ενός κτηνοτρόφου ανέφερε αρχικά πως τρεις μετανάστες μπήκαν μέρα – μεσημέρι σε αγρόκτημα κτηνοτρόφου και έσφαξαν ζώα του, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικό βίντεο από το Facebook. Το παρουσίαζε μάλιστα ως “Βίντεο – Ντοκουμέντο”.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Με απύθμενο θράσος τρεις μετανάστες μπήκαν μέρα – μεσημέρι μέσα σε αγρόκτημα κτηνοτρόφου κοντά στο ΚΥΤ Μόριας και άρχισαν να σφάζουν τα ζωντανά του. Ο κτηνοτρόφος που τους παραφύλαγε επί ημέρες γιατί έχανε κάθε τόσο και λιγάκι τα ζωντανά του, τους έπιασε στα “πράσα” και για να εξασφαλίσει το βίντεο – ντοκουμέντο προσποιήθηκε τον φίλο και τους κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο. Για να μην τον καταλάβουν μάλιστα τους έπιασε την κουβέντα την ώρα που έσφαζαν ένα αρνί και τους είπε να τους δώσει πέντε ευρώ για να του δώσουν λίγο κρέας. Αυτοί μάλιστα φάνηκαν γενναιόδωροι και προσφέρθηκαν να του βάλουν λίγο κρέας σε μία σακούλα δωρεάν!!! Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει το γύρω του διαδικτύου μέσα από το Facebook».

Η υπόθεση ωστόσο δεν ήταν έτσι όπως ισχυρίσθηκε ο κτηνοτρόφος.

Μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας, οι φερόμενοι ως δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης, όπου ανέφεραν ότι είχαν αγοράσει το ζωντανό από κρεοπώλη της Μόριας.

Αναζητήθηκε αμέσως ο κρεοπώλης, ο οποίος επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων.

Πληροφορίες: lesvosnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter