Προσπάθεια εξόντωσης της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας – Δηλώσεις Πολάκη, Παπαδημούλη, Νικολαϊδη #Documento #freespeechgr

Προσπάθεια εξόντωσης της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας – Δηλώσεις Πολάκη, Παπαδημούλη, Νικολαϊδη #Documento #freespeechgr

Για προσπάθεια εξόντωσης της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας κάνουν λόγο οι κύριοι Νικολαΐδης, Πολάκης και Παπαδημούλης με αφορμή την επιχείρηση φίμωσης του Documento. 

Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ολυμπιονίκης του ταεκβοντό

«Προσφάτως μάθαμε ότι εκτός της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, απέναντι στο επιτελικό κράτος βρίσκεται και η ελευθεροτυπία. Ίσως να πρέπει κάποιος να ενημερώσει την άρχουσα τάξη πως για τα ΜΜΕ που σύμμαχος και έμπνευσή τους είναι οι κοινωνικοί αγώνες κι όχι τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, η φίμωση αποτελεί λάδι στη φωτιά».

Παύλος Πολάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να εξοντώσει,αυτούς που αποκάλυψαν από τα σπίτια στο Παρίσι, μέχρι τις offshore και τους μαύρους χρηματοδότες της Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μέχρι το μαυσωλείο της διαφθοράς που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ, μέχρι τη Novartis, μέχρι τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της γυναίκας του Αρχιτραπεζίτη! Σας προειδοποιούμε, το συμβόλαιο δεν θα εκτελεστεί! Δεν θα το αφήσουμε ΕΜΕΙΣ.

ΥΓ: και να θυμάστε: «ο,τι κατουράς στη θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι» και πως ο τροχός πάντα γυρίζει…

Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

«Η καταγγελία, στην οποία προχώρησε ο εκδότης της εφημερίδας ‘’Documento”, Κώστας Βαξεβάνης και, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τηλεφώνησε σε επιχειρηματίες, ζητώντας τους να διακόψουν διαφημιστικές καταχωρίσεις στην εφημερίδα είναι ιδιαίτερα σοβαρή για να μην απαντά το Μέγαρο Μαξίμου. Η ελευθερία του Tύπου αποτελεί, πάνω απ’ όλα, ζήτημα δημοκρατίας. Οποιαδήποτε καθεστωτική συμπεριφορά εργαλειοποίησης της κομματικής αντιπαράθεσης, μέσω απόπειρας φίμωσης μέσων ενημέρωσης, πρέπει να καταδικάζεται απερίφραστα και με τον πιο απόλυτο τρόπο».

Διαβάστε επίσηςDocumento: Αν δεν το βρίσκετε στο περίπτερο, αγοράστε το ηλεκτρονικά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter