Προσπάθεια συκοφάντησης από την Ν.Δ καταγγέλλει ο Συρμαλένιος με αφορμή τις κατηγορίες της Α.Ασημακοπούλου

Προσπάθεια συκοφάντησης από την Ν.Δ καταγγέλλει ο Συρμαλένιος με αφορμή τις κατηγορίες της Α.Ασημακοπούλου

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εγκαλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι την αποκάλεσε «μωρή» μέσα στην Βουλή – “Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο” δηλώνει ο βουλευτής.

Ανακοίνωση-διάψευση εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος μέτα την έκταση που έλαβαν σε Μέσα Ενημέρωσης οι κατηγορίες της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Βουλής. Η βουλευτής της Ν.Δ καταλόγισε σεξιστική επίθεση στον Ν.Συρμαλένιο λέγοντας ότι της είπε την φράση «ωραίο στυλ έχεις μωρή».

Ανταπαντώντας ο Ν.Συρμαλένιος αναφέρει: « Σε σχέση με το φραστικό επεισόδιο που μου καταλογίζει η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, απαντώντας μου με προκλητικό τρόπο και χωρίς την παραμικρή απόδειξη για τη δήθεν «σεξιστική» φραστική επίθεση εκ μέρους μου, έχω να αναφέρω τα εξής:

Διαψεύδω κατηγορηματικά την κ. Ασημακοπούλου και δηλώνω ότι σεξιστικές εκφράσεις όπως «μωρή» δεν ανήκουν στο λεξιλόγιό μου, δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα μου, αλλά και με τη συνείδησή μου. Όλοι όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμιά σχέση με το άτομό μου.

Προφανώς πρόκειται για μια νέα συστηματική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να συκοφαντήσει με κάθε τρόπο της κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter