Προσπάθεια τρομοκράτησης: Κατήγγειλε προβλήματα λειτουργίας στο Θριάσιο και επιχείρησαν να τον παραιτήσουν

Προσπάθεια τρομοκράτησης: Κατήγγειλε προβλήματα λειτουργίας στο Θριάσιο και επιχείρησαν να τον παραιτήσουν

Σε μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος του διοικητή της 2ης ΥΠΕ προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων του Θριάσιου νοσοκομείου.

Όπως αναφέρουν ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ ζήτησε προφορικά την παραίτηση του Διευθυντή ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου επειδή ο τελευταίος ζητούσε από το υπουργείο και την 2η ΥΠΕ να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Θριάσιο, ειδικά με την παροχή οξυγόνου.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι πρόκειται για «συνέχεια της προσπάθειας τρομοκράτησης υγειονομικών που αναδεικνύουν προβλήματα και ελλείψεις».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε τον διοικητή της 2η ΥΠΕ γιατί – αντί να πάρει άμεσα μέτρα για να εξασφαλισθεί η ασφαλής λειτουργία του ΘΡΙΑΣΙΟΥ νοσοκομείου – ζήτησε προφορικά την παραίτηση του Διευθυντή ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, επειδή, με αλλεπάλληλα έγγραφα του, αναδεικνύει τα προβλήματα, τις ελλείψεις και τις επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας και ζητάει από το υπουργείο υγείας και τη 2η ΥΠΕ να δώσουν λύσεις.

Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια του διοικητή της 2ης ΥΠΕ αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας τρομοκράτησης υγειονομικών που αναδεικνύουν προβλήματα και ελλείψεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σχεδιαζόμενη απόλυση του προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ.

Αντί να επιχειρούν να «φιμώσουν» υγειονομικούς, ο διοικητής της 2η ΥΠΕ και η κυβέρνηση να «φροντίσουν» να επιτάξουν τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές και να ενισχύσουν τις δημόσιες μονάδες υγείας – με επείγουσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων – για να μην «καταρρεύσουν» κάτω από το βάρος του 3ου κύματος της επιδημίας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter