Προσπάθησε η ΑΕΚ αλλά δεν τα κατάφερε

Προσπάθησε η ΑΕΚ αλλά δεν τα κατάφερε

Η ΑΕΚ έφτασε μία ανάσα από την μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε πρόωρα εκτός Ευρώπης. Επικράτησε στην Τουρκία 2-0 της Τραμπζονσπόρ, όμως στο ματς του ΟΑΚΑ είχε ηττηθεί με 3-1 και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Europa League.

Στο πρώτο 45λεπτο η Ενωση κυριάρχησε πλήρως, πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Στο 24’ ο Ολιβέιρα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ιβανίλντο, πάσαρε στον Λιβάγια και ο Κροάτης με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Στο 28’ ο Ολιβέιρα ανατράπηκε από τον Μίκελ και ο Αγγλος διαιτητής του αγώνα Μάικλ Όλιβερ σφύριξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνταλος.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν για να μειώσουν το σκορ και στο 54’ είχαν δοκάρι. Ο Ενουακαέμε έκανε σουτ, ο Γαλανόπουλος έβαλε την κόντρα, και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έφυγε κόρνερ.

Η ΑΕΚ έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να φτάσει στο τρίτο γκολ που θα της έδινε την πολυπόθητη πρόκριση. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λόπες για ανατροπή του Εκουμπάν.

Τράμπζονσπορ (Γιουνάλ Κάραμαν): Ουγκουρτσάν, Κάμπι, Ιβανίλντο Φερνάντες, Ζοάο Περέιρα, Νόβακ, Παρμάκ, Μίκελ (36′ Σόρλοθ), Σόσα, Ομούρ (44′ Σάρι) (82′ Ερντογάν), Νουακαέμε, Εκουμπάν.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Οικονόμου (88′ Κλωναρίδης), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος (58′ Κρίστιτσιτς), Σιμόες, Μάνταλος (81′ Γιακουμάκης), Λιβάια, Ολιβέιρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter