Πρόστιμο σε μεσήλικα γιατί πήγε να δει… το γήπεδο της ΑΕΚ – Η «Ένωση» θα πληρώσει την «καμπάνα» (Video)

Πρόστιμο σε μεσήλικα γιατί πήγε να δει… το γήπεδο της ΑΕΚ – Η «Ένωση» θα πληρώσει την «καμπάνα» (Video)

Πρόστιμο 150 ευρώ επέβαλαν οι άνδρες της αστυνομίας σε έναν μεσήλικα στην περιοχή της Νέα Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο των ελέγχων του περιορισμού μετακίνησης λόγω του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη μετακίνησή του και οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση που επιφέρει το διοικητικό πρόστιμο.

Ωστόσο, εν τοιαύτη περιπτώσει, ο λόγος της μετακίνησης είναι… ιδιαίτερος. Όπως εξηγεί ο ίδιος στην κάμερα του ΑΝΤ1, πήγαινε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ, ως φίλαθλος -φυσικά- της ομάδας, αλλά η… σύζυγός του, όπως είπε, του έδωσε το λάθος χαρτί…

Τώρα, εν μέσω καραντίνας, ποιο χαρτί θα δικαιολογούσε μετακίνηση στο γήπεδο, δεν είμαστε σε θέση να το εξηγήσουμε…

Καλύπτει το πρόστιμο η ΑΕΚ

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος, η «Ένωση» θα καλύψει το διοικητικό πρόστιμο του μεσήλικα ενώ, με απόφαση Μελισσανίδη θα του δοθεί το πρώτο διαρκείας στην «Αγία Σοφία».

Ωστόσο, σπεύδει να ζητήσει από την οικογένεια του, να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις ώστε να μην το επαναλάβει γιατί πάνω από όλα προέχει η υγεία και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων.

«Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!

Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας!

Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που… περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του!

Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας.

Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια.

Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίμπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας..»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter