Προσωρινά κρατούμενος ο 29χρονος με τα τρομοδέματα

Προσωρινά κρατούμενος ο 29χρονος με τα τρομοδέματα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 29χρονος που κατηγορείται ,μεταξύ άλλων , και για την αποστολή του τρομοδέματος στο Λ.Παπαδήμο.

Κατα την έξοδο του από το Μέγαρο του Εφετείου, όπου απολογήθηκε σε ανακριτή . περίπου 20 συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κι εκείνος τους απάντησε:

«Ο αγώνας συνεχίζεται»

Ο συνήγορος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης δήλωσε ότι η δεύτερη προφυλάκιση, ( είχε ήδη κριθεί μια φορά προσωρινά κρατούμενος για άλλα αδικήματα που αφορούν την υπόθεση) αφορά στην ουσία την ίδια υπόθεση και είναι παράνομη και θα κάνει προσφυγή.

Επίσης δήλωσε ότι ο πελάτης του γνώριζε για τις πλαστές ταυτότητες και ήθελε να τις πετάξει, ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες και προσπάθησε να μεταφέρει τα όπλα για να αποδεσμευτεί.

Αρνείται, επίσης, ότι κατασκεύασε και έστειλε αυτός τα τρομοδέματα. Ενώ επεσήμανε ότι δεν έχει μπει ακόμα πραγματογνώμονας για το DNA.

Και ο ίδιος ο 29χρονος, υποστήριξε στην απολογία του ότι: “η προσπάθεια του ήταν να απεμπλακεί από όλα αυτά”.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του οι συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο 10 σήκωσαν πανό και οι αστυνομικοί άρχισαν να τους ειρωνεύονται (σηκώστε το πιο ψιλά, φωνάξτε πιο δυνατά κλπ).

Αποτέλεσμα αυτής της αντίδρασης των αστυνομικών ήταν να προκληθεί ένταση , η οποία ευτυχώς δεν είχες συνέχεια καθώς παρενέβησαν και περαστικοί που επιτέθηκαν φραστικά στους αστυνομικούς για την συμπεριφορά τους που χαρακτήρισαν προκλητική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter