Προσωρινή αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης «ΠΡΕΣΤΟ Α.Β.Ε.Ε.»

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης «ΠΡΕΣΤΟ Α.Β.Ε.Ε.»

Στην προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της εγκατάστασης παραγωγής προϊόντων ζύμης (πίτσες, τυρόπιτες, σφολιατοειδή, κλπ) και ειδών ζαχαροπλαστικής με βάση το γάλα, με έδρα στην περιοχή του Λαγκαδά, Μ.Ε. Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας των καταναλωτών, μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν.

Συγκεκριμένα ελεγκτές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ. διαπίστωσαν ότι από τη λειτουργία της επιχείρησης και τις τηρούμενες συνθήκες υγιεινής, τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η δημόσια υγεία και παρίσταται ανάγκη αποτροπής του κινδύνου. Για την εφαρμογή της αναστολής ενημερώθηκαν άμεσα η Αδειοδοτούσα Αρχή και η Ελληνική Αστυνομία και ξεκινάει η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων (προστίμου).

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση είχαν διαπιστωθεί και σε προηγούμενους ελέγχους, παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, ορισμένες καθ’ υποτροπή, για τις οποίες έχουν ήδη επιβληθεί διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. στα πλαίσια των καθηκόντων του θα συνεχίσει τους αυστηρούς ελέγχους. Σε κάθε περίπτωση που τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία οι ενέργειές του θα είναι άμεσες για την προστασία των καταναλωτών.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία τους και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία Γεώργιος Περπινιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ , η οποία νομίμως κατέχει τον εμπορικό και διακριτικό τίτλο PRESTO , εδώ και 50 έτη , με αφορμή την δημοσιοποίηση από τον ΕΦΕΤ και τα μέσα ενημέρωσης ποινών που επιβλήθηκαν σε εταιρεία με την επωνυμία PRESTO ΑΒΕΕ , η οποία εδρεύει στον Λαγκαδά Θες/κης , οφείλει να ενημερώσει και να επισημάνει τα παρακάτω:

1) Η εταιρεία μας , ουδεμία σχέση είχε ή έχει με την εν λόγω εταιρεία.

2) Έχουμε κινηθεί επανειλημμένως νομικά εναντίον της εν λόγω εταιρείας , έχοντας δικαιωθεί σε όλες τις περιπτώσεις , με πρόστιμα που επιβλήθηκαν και κατασχέσεις εμπορευμάτων της εν λόγω εταιρείας. Οι όποιες διαδικασίες ακόμη δυστυχώς , δεν έχουνε αποδώσει σε οριστική λύση του προβλήματος.

3) Η εταιρεία μας , στα 50 χρόνια ιστορίας , δεν έχει δώσει δικαιώματα να αμφισβητηθεί η ποιότητα της δουλειάς μας και των προϊόντων μας . Είμαστε πιστοποιημένοι κατά IFS και δεχόμαστε ελέγχους από τον ΕΦΕΤ , τουλάχιστον 2 φορές ετησίως , χωρίς ποτέ να έχουμε βρεθεί ως παραβάτες , σε ότι αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter