Προτάσεις ταινιών για το Σαββατοκύριακο: Σε πρώτη προβολή τα «Μικρά Όμορφα Άλογα»

Προτάσεις ταινιών για το Σαββατοκύριακο: Σε πρώτη προβολή τα «Μικρά Όμορφα Άλογα»

OK, τώρα που παρέλασαν τα τηλεοπτικά κινηματογραφικά έπη της Επανάστασης από τους δέκτες μας ας δούμε και μερικά άλλα φιλμ που αξίζουν την προσοχή μας.

Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν

Ο νεαρός μαθητής Μάιλς με αφροαμερικανό πατέρα και πορτορικανή μητέρα, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο του σχολείο, όταν μια ραδιενεργή αράχνη τον τσιμπά. Τα νέα δεδομένα στη ζωή του απελπισμένου Μάιλς δεν είναι και τόσο άσχημα από τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι έχει αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Θαυμάσιο animation που ανανεώνει όχι απλώς θετικά αλλά χωρίς υπερβολή εντυπωσιακά τον μύθο του Σπάιντερ μαν. Εικαστικές πινελιές βγαλμένες από την χρυσή εποχή των κόμιξ, έξυπνες ποπ αναφορές που προσφέρουν επιπλέον καλλιτεχνικές αποχρώσεις στην ιστορία, φρεσκάδα και έξυπνες ιδέες στο σενάριο που παντρεύονται υποδειγματικά με τις διασκεδαστικότατες και ευφάνταστες σκηνές δράσης.

Η ταινία των Μπομπ Περσικέτι, Πίτερ Ράμσι και Ρόντι Ρόθμαν προβάλλεται στο Mega την Παρασκευή 26/3 στις 21.00

Η εποχή της Βροχής

H καλόκαρδη Λινγκ, μια καθηγήτρια λίγο πριν τα σαράντα, βιώνει καθημερινά την υποτίμηση στη δουλειά της. Στα προσωπικά της, το τοπίο είναι εξίσου μουντό, καθώς ο γάμος της περνά σοβαρούς κλυδωνισμούς. Η Λινγκ υποβάλλεται σε μια επώδυνη θεραπεία γονιμότητας, έπειτα από οκτώ χρόνια άκαρπης προσπάθειας να αποκτήσει παιδί με τον ελάχιστα υποστηρικτικό σύζυγό της. Η έμφυτη καλοσύνη και το ανικανοποίητο μητρικό της ένστικτο βρίσκουν διέξοδο στη φροντίδα του Γουέι Λουνγκ, ενός μοναχικού μαθητή της, ο οποίος παρεξηγεί την τρυφερότητα που εισπράττει. Η εποχή των μουσώνων γίνεται ο ιδανικός καμβάς για ένα λεπτοδουλεμένο και ανεπιτήδευτο πορτρέτο μιας εύθραυστης ψυχής, γεμάτο ενσυναίσθηση, αγάπη και χιούμορ.

Η ταινία του Άντονι Τσεν προβάλλεται στο Cosmote Cinema 1

Μικρά όμορφα άλογα

Εφτά χρόνια μετά το πολυβραβευμένο ντεμπούτο του “Luton”, ο Μιχάλης Κωνσταντάτος επιστρέφει με ένα βραδυφλεγές, ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ «για όσα δε λέγονται, αλλά καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν. Όσα δεν πρόκειται ποτέ να ειπωθούν αλλά βρίσκονται πάντα εκεί για όποιον θέλει να τα δει». Μέσα από την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού σε μια κρίσιμη καμπή της κοινής του πορείας, ο ταλαντούχος Έλληνας σκηνοθέτης αφηγείται μια ιστορία για μεγάλες προσδοκίες και ματαιώσεις, τη λαχτάρα για συντροφικότητα και αποδοχή αλλά και τα ψέματα που κατασκευάζουμε χωρίς ν’ αντιλαμβανόμαστε ότι είναι τα ίδια εκείνα που μπορούν να μας καταστρέψουν.

Από την Πέμπτη 25 Μαρτίου η ταινία του Μιχάλη Κωνσταντάτου προβάλλεται διαδικτυακά σε Δαναό και Έλλη μέσω viva.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=vIGGuUI2EQI

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter