Πρόταση μομφής για τις… 120 δόσεις

Πρόταση μομφής για τις… 120 δόσεις

Την ημέρα της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου για τις 120 δόσεις, που θα δώσει ανάσα σε 4 εκατομμύρια πολίτες, η ΝΔ επέλεξε να επιμείνει, με πρόταση μομφής, στο να θεωρεί πολιτικό επίδικο την ανάρτηση Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Εντός της ημέρας στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για τις 120 δόσεις – Τι προβλέπει η ρύθμιση

Αναλυτικά, σήμερα αναμένεται ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του αν. υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Όπως έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός, η πρόταση θα μετατραπεί σε παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Η συζήτηση θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με τον πρωθυπουργό –κατά τις πληροφορίες- να ανακοινώνει τα μέτρα ελάφρυνσης.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την ενημέρωση των Κοινοβουλευτικών συντακτών από τον πρόεδρο της Βουλής, η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης θα αρχίσει στις 18:00 την Τετάρτη με ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος θα κλείσει και τη διαδικασία την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ν. Βούτση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Γ. Δραγασάκης, θα ανακοινώσει τη μετατροπή την πρότασης μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης, σήμερα, στην Ολομέλεια, καθώς ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε περιοδεία στη Ξάνθη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter