Πρόταση δυσπιστίας: Αλλάζει η σειρά ομιλιών των πολιτικών αρχηγών με ευθύνη Ζωής Κωνσταντοπούλου – Δύο φορές διεκόπη η συνεδρίαση

Πρόταση δυσπιστίας: Αλλάζει η σειρά ομιλιών των πολιτικών αρχηγών με ευθύνη Ζωής Κωνσταντοπούλου – Δύο φορές διεκόπη η συνεδρίαση

Μπορεί ο κύκλος των τοποθετήσεων των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων να ολοκληρώθηκε, όμως, αντί να εκκινήσουν απευθείας οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών με αντίστροφη φορά, δηλαδή από το μικρότερο στο μεγαλύτερο κόμμα, η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή διεκόπη λόγω της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος του ένατου κόμματος δεν βρισκόταν στην Ολομέλεια για να πάρει τον λόγο, καθώς επιθυμούσε να μιλήσει περί τις 18:00 τη στιγμή που βουλευτές της μειοψηφίας διαμαρτύρονταν διότι δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν κι ας είχαν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε με τα λοιπά κόμματα, προσπαθώντας να βρει λύση και να μην εκτροχιαστεί η διαδικασία, με αποτέλεσμα τη λύση να δίνει ο πρόεδρος της Νίκης, Δ. Νατσιός, που προθυμοποιήθηκε να τοποθετηθεί πρώτος.

Κατά την επανέναρξη της διαδικασίας, η προεδρεύουσα, Όλγα Γεροβασίλη, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νίκης που «διευκόλυνε τη διαδικασία», προσθέτοντας πως «προέκυψε επείγον ζήτημα» στη Ζ. Κωνσταντοπούλου, η οποία «κατόπιν συνεννοήσεως θα μιλήσει περίπου στις 18:00».

Νέα διακοπή

Μετά τις τοποθετήσεις των Δ. Νατσιού και Β. Στίγκα, η συνεδρίαση διεκόπη εκ νέου γιατί ο Αλέξης Χαρίτσης δεν ήταν στη συνεδρίαση λόγω κίνησης, όπως είπε η προεδρεύουσα.

Διαβάστε επίσης: Αχτσιόγλου: Πήγε στη Βουλή για να κάνει «πρόταση μομφής» στον… Κασσελάκη! (Video)

Ύβρις Σκέρτσου στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα»

Ζαχαρίας Στουρνάρας: Γαλάζιος συνδικαλιστής, διευθυντής του ΟΣΕ, ενίοτε και κομπάρσος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter