Πρωταθλήτρια αισχροκέρδειας στο ρεύμα η Ελλάδα του Μητσοτάκη και με τη βούλα της Eurostat

Πρωταθλήτρια αισχροκέρδειας στο ρεύμα η Ελλάδα του Μητσοτάκη και με τη βούλα της Eurostat

Ακόμη μια αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύουν τα αποκαλυπτικά στοιχεία της Eurostat, σχετικά με τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, για το πρώτο εξάμηνο του 2022, η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή τιμή ηλεκτρικής ενέργειας προ φόρων-επιδοτήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη τόσο για οικιακούς όσο και για εμπορικούς καταναλωτές.

Συγκεκριμένα η τιμή για τους οικιακούς καταναλωτές ανέρχεται στο 0,3118 ευρώ, ενώ η τιμή για τους εμπορικούς καταναλωτές φτάνει το 0,3696 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές:

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τονίζοντας πως η «Η Eurostat καταγράφει την ακραία αισχροκέρδεια στην ελληνική αγορά που φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη».

«Η Ελλάδα ακριβότερη χώρα χρέωσης ρεύματος στην Ευρώπη με στοιχεία της Eurostat το α’ εξάμηνο 2022 για οικιακούς και μη καταναλωτές» σημειώνει από την πλευρά του ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.

«Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι εταιρίες ρεύματος χρεώνουν και εισπράττουν, είτε από τους καταναλωτές είτε από επιδοτήσεις, το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη» υπογραμμίζει ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter