Προτεραιότητα η πολιτική σταθερότητα παρά οι παρακολουθήσεις για τη Διαμαντοπούλου

Προτεραιότητα η πολιτική σταθερότητα παρά οι παρακολουθήσεις για τη Διαμαντοπούλου

Επιλεκτικές ευαισθησίες για ακόμη μια φορά δείχνει η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ευρισκόμενη το τελευταίο διάστημα σε πολιτικό φλερτ Άννα Διαμαντοπούλου, στο φόντο των αποκαλύψεων που έφεραν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και τη χώρα διεθνώς.

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης καλύπτει την ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις… τις οποίες δεν γνώριζε (Video)

Αναφερόμενη ειδικότερα στην απόπειρα παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, η κ. Διαμαντοπούλου αν και αναφέρει ότι «δεν υπάρχει εξήγηση γιατί η ΕΥΠ παρακολουθεί και με βούλα εισαγγελέως τον Ελληνα ευρωβουλευτή» δεν παραλείπει να εστιάσει στον κίνδυνο «διασάλευσης» της πολιτικής σταθερότητας, υιοθετώντας εμμέσως πλην σαφώς την ρητορική της κυβέρνησης περί «πολιτικής σταθερότητας», σε ένα σχόλιο που αποτυπώνει το άγχος των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων για ρήξη με το ΠΑΣΟΚ, υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων.

«Τα πολύ κακά νεα: Η πολιτική σταθερότητα μετά τις εκλογές διακυβεύεται», αναφέρει συγκεκριμένα η Άννα Διαμαντοπούλου, μη κρύβοντας τις πολιτικές προτεραιότητες της.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Άννα Διαμαντοπούλου:

Τα κακά νέα: όσο κι αν το ψάξει κανείς δεν υπάρχει εξηγηση γιατί η ΕΥΠ παρακολουθεί και με βούλα εισαγγελέως τον Ελληνα ευρωβουλευτη ,ο οποίος είναι γνωστό και δημοσιοποιημένο ότι είναι υποψήφιος αρχηγός του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Μείζον θεσμικό θέμα.

Τα καλά νεα: Η δημοσιογραφία λειτουργεί και είναι εγγύηση για την διαφάνεια. Inside Story και Anastasios Telloglou ευχαριστούμε πολύ. Διδάξατε!

Τα πολύ κακά νεα: Η πολιτική σταθερότητα μετά τις εκλογές διακυβεύεται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter