Πρόθυμος να εξαιρεθεί από την Προανακριτική ο Πλεύρης

Πρόθυμος να εξαιρεθεί από την Προανακριτική ο Πλεύρης

Την προθυμία του να πειθαρχήσει σε τυχόν εξαίρεσή του από την Προανακριτική Επιτροπή δήλωσε ο Θ. Πλεύρης, ο οποίος έχει συναντήσει τον Ν. Μανιαδάκη στο Hilton, είναι δικηγόρος του Αδ. Γεωργιάδη ενώ ήταν και άτυπος σύμβουλος του την περίοδο που ο ερευνώμενος για το σκάνδαλο Novartis ήταν υπουργός Υγείας.

Μετά τις δηλώσεις στο ίδιο μήκος κύματος με το ΚΙΝΑΛ περί αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς των Δ. Τζανακόπουλου και Π. Πολάκη που οδήγησαν στη μη εξέταση του Κ. Φρουζή από την Προανακριτική, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι θα συναινέσει εάν η Επιτροπή λάβει απόφαση εξαίρεσής του μετά το σχετικό αίτημα του Δ. Παπαγγελόπουλου.

«Εάν κρίνει η Επιτροπή ότι υπάρχει λόγος εξαίρεσής μου θα πειθαρχήσω απόλυτα στην απόφαση και δεν θα λειτουργήσω με αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, να μένω σώνει και καλά μέσα ενώ έχω εξαιρεθεί» ανέφερε, διευκρινίζοντας όμως ότι αυτό δεν θα κριθεί από ένα μεμονωμένο άτομο, δηλαδή τον ερευνώμενο Δ. Παπαγγελόπουλο. «Αυτό όμως θα το κρίνει η Επιτροπή, δεν θα το κρίνουν μεμονωμένα άτομα», ήταν τα λόγια του Θ. Πλεύρη.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter