Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Δείτε τι ψήφισαν

Προτιμάει τα «καπέλα» η ΝΔ - Μόνο ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι και ΑΝΕΛ λένε «Ναι» στο barcode για την πιστοποίηση των κυκλοφοριών των Εφημερίδων

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και το Ποτάμι είπαν ένα καθαρό "Ναι" στην χρήση του barcode για την σωστή καταγραφή των πωλήσεων των εφημερίδων ενώ η Νέα Δημοκρατία που κόπτεται για την ελευθερία της αγοράς προτιμάει το θολό καθεστώς των μονοπωλίων και των καπέλων!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η β’ ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Το νομοσχέδιο θα πάει –προς ψήφιση- στην Ολομέλεια την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Το πολυ-ν/σ του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολο του από τις Επιτροπές.

Ψήφισαν:

ΣΥΡΙΖΑ – ΝΑΙ

ΝΔ – ΟΧΙ

Δημοκρατική Συμπαράταξη – επιφυλάχθηκε για την ολομέλεια

Χρυσή Αυγή – ΟΧΙ

ΚΚΕ – επιφυλάχθηκε για την ολομέλεια

ΑΝΕΛ – ΝΑΙ

Ενωση Κεντρώων – επιφυλάχθηκε για την ολομέλεια

Ποτάμι – Ναι στο 18 (barcode στις εφημερίδες), επιφύλαξη για το β’ (Μητρώο Περιφερειακού Τύπου) και δ’ κεφάλαιο (Οπτικοακουστικά), ΟΧΙ στα υπόλοιπα.

Πηγή: typologies

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.