Πρωτοφανές καψόνι εργοδότη: Έβαζε εργαζόμενους της εταιρείας του να κάνουν κάμψεις

Πρωτοφανές καψόνι εργοδότη: Έβαζε εργαζόμενους της εταιρείας του να κάνουν κάμψεις
Πηγή: koutipandoras.gr

Η απαράδεκτη τακτική Έλληνα εργοδότη προς τους εργαζομένους του, τους οποίους ανάγκαζε να κάνουν γυμναστική όταν δεν απέδιδαν στη δουλειά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο εν λόγω εργοδότης φέρεται να επέβαλε μια φασιστικού χαρακτήρα στρατιωτική πειθαρχία στους εργαζόμενους του. Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες, η πρακτική τού εργοδότη δεν σταματούσε στην επιβολή βαθμών, αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν… push ups!

Όπως όλα δείχνουν, οι πρακτικές τού επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι», καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζόμενους και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ όσοι προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δεν τα κατάφεραν.

Προφανώς, ο επιχειρηματίας θεωρούσε ότι τα πτυχία και οι στρατιωτικοί βαθμοί αποτελούσαν κίνητρο για τους εργαζόμενους – αν και στα push ups… του ξέφυγε λίγο!

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση της ΓΣΕΕ γκρεμίζει το αφήγημα της κυβέρνησης στα εργασιακά

Εργαζόμενοι «Μαλαματίνα»: Η επιχείρηση θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter