Πρωτοφανές περιστατικό στο Ηράκλειο: Συνελήφθη 13χρονος – Απείλησε με μαχαίρι μαθήτρια δημοτικού

Πρωτοφανές περιστατικό στο Ηράκλειο: Συνελήφθη 13χρονος – Απείλησε με μαχαίρι μαθήτρια δημοτικού
Φωτογραφεία αρχείου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ένας 13χρονος απείλησε μαθήτρια με μαχαίρι έξω από σχολικό χώρο.

Η σύλληψη του 13χρονου μαθητή της Β’ Γυμνασίου, αλλά και της μητέρας του, έγινε μετά από επίσημη καταγγελία που δέχτηκαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, από τη μητέρα της 11χρονης μαθήτριας, η οποία κατήγγειλε έντρομη το απίστευτο περιστατικό βίας. Και οι δύο μετά από προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο νεαρός έφηβος, όπως μεταδίδει το creta24.gr, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η 11χρονη είχε μία διαφωνία με την αδερφή του και εκείνος θεώρησε υποχρέωση του να την «υπερασπιστεί».

Παρόμοια περιστατικά με τον ανήλικο φαίνεται να έχουν απασχολήσει τις αρχές άλλες δυο φορές στο παρελθόν μπροστά σε άλλα παιδιά, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί έκταση.

Από την πολύωρη κατάθεση της 11χρονης που δέχτηκε την απειλή, αλλά και λοιπές μαρτυρίες άλλων παιδιών, προκύπτουν και άλλα στοιχεία για τη συμπεριφορά του εν λόγω μαθητή μέσα και έξω απ’ το σχολείο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter