Πρωτοφανές: Το Documento ρωτάει για τον νοσήσαντα υιό Μητσοτάκη σχετικά με την καραντίνα και απαντάει με ύβρεις η Νέα Δημοκρατία

Πρωτοφανές: Το Documento ρωτάει για τον νοσήσαντα υιό Μητσοτάκη σχετικά με την καραντίνα και απαντάει με ύβρεις η Νέα Δημοκρατία

Ένα ακόμα πρωτοφανές σκηνικό προστέθηκε στη συλλογή της κυβέρνησης. Το Documento απηύθυνε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ερώτημα για τη νόσησή του υιού του Κυριάκου Μητσοτάκη από Covid-19 και την τήρηση του πρωτόκολλου για μέτρα περιορισμού, και αντί απάντησης από τον Γιάννη Οικονόμου βγήκε ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία η οποία κάνει λόγο για «τρολ» και «πόλεμο λάσπης» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου η εφημερίδα έχει τη πληροφορία ότι ο υιός του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την περασμένη Τρίτη (21 Δεκεμβρίου), χωρίς ωστόσο να τηρήσει τη καραντίνα που προβλέπεται για όλους τους πολίτες. Σημειώνεται πως την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, υπήρξαν ακόμα και δημοσιεύματα του συμπολιτευόμενου Τύπου που αναφέρθηκαν στον «καφέ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γιο του» στο κέντρο της Αθήνας μια εβδομάδα νωρίτερα, ημέρα που κατά τις πληροφορίες ο Κων. Μητσοτάκης διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου απευθύναμε ερώτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στο πλαίσιο της πάγιας στάσης μας για διασταύρωση οποιασδήποτε πληροφορίας. Συγκεκριμένα, αναφερθήκαμε στην πληροφορία της νόσησης του υιού του πρωθυπουργού, καθώς και ότι δεν είχε τηρήσει την καραντίνα ως όφειλε, ζητώντας την επιβεβαίωση ή τη διάψευση του εκπροσώπου της κυβέρνησης.

Και ενώ δεν λάβαμε καμία απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, αφού επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και στα «τρολ του διαδικτύου», επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο νεαρός «είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό», υποστηρίζοντας πως «από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή».

Αντί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να ενημερώσει ως όφειλε για το κρούσμα στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, και έστω να δώσει απάντηση στο ερώτημα που του απευθύνθηκε, ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία να «απαντήσει» με ύβρεις, αντιμετωπίζοντας τα δημοσιογραφικά ερωτήματα για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για όλους τους πολίτες της χώρας από την οικογένεια του πρωθυπουργού, ως «άθλιο πόλεμο λάσπης» που εντάσσεται σε μικροπολιτικό πεδίο.

Σε κάθε περίπτωση, με την ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απάντησε πως ο υιός του πρωθυπουργού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, γεννόντας περισσότερα ερωτήματα από αυτά που απάντησε.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα φυσικά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter