Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Η ηγεσία δεν παρέχει ούτε τα απολύτως απαραίτητα σε όσους επιχειρούν στα Βίλια

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Η ηγεσία δεν παρέχει ούτε τα απολύτως απαραίτητα σε όσους επιχειρούν στα Βίλια

Σοβαρότατες καταγγελίες από την Πρωτοβουλία Αστυνομικών σχετικά με τη μεταχείριση των πυροσβεστών και των αστυνομικών που συνδράμουν στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα Βίλια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας, οι ηγεσίες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας «δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον, ούτε καν για νερό», υπογραμμίζοντας ότι πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι «να μεριμνήσουν ώστε αστυνομικοί και πυροσβέστες να λάβουν άμεσα νερό και τροφή».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Τα τελευταία λεπτά γινόμαστε δέκτες εξωφρενικών καταγγελιών από συναδέλφους που συνδράμουν τους πυροσβέστες στην περιοχή των Βιλίων, η οποία πλήττεται από μεγάλη πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα ότι οι ηγεσίες των δύο Σωμάτων δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον ούτε καν για νερό! Απίστευτη αναλγησία ακόμα μια φορά από καμία ηγεσία, κανένα ενδιαφέρον ούτε και για τους πυροσβέστες που επιχειρούν στο σημείο!

Άμεσα οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν ώστε αστυνομικοί και πυροσβέστες να λάβουν νερό και τροφή. Η αναλγησία τους δεν θα ξεχαστεί! Να μην την αφήσουμε αναπάντητη!

Μυστικά & Documento

04/12/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter