Πρωτοβουλία κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού από 65 φορείς

Πρωτοβουλία κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού από 65 φορείς

Υπέρ της διασφάλισης της δημόσιας διαχείρισης του νερού και κατά κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης τάχθηκαν την Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων εκπρόσωποι 65 φορέων , που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του νερού.

Ανάμεσά τους οι ΑΔΕΔΥ, ΠΟΘΑ, σωματεία της ΕΥΔΑΠ (Μηχανικών, Επιστημονικού Προσωπικού, Αποχέτευσης), Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης, δημοτικές κινήσεις ενώ ο κατάλογος των συμμετοχών παραμένει ανοικτός.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση, Μέρα25, Πράσινοι, από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, την Αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων καθώς και Περιβαλλοντικών Οργανώσεων και Κινημάτων Πολιτών, οι οποίοι δήλωσαν την υποστήριξή τους στην Πρωτοβουλία και στους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ και τόνισαν τη δυναμική που δύναται να αποκτήσει η Πρωτοβουλία.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εκδήλωση σχετικά με την αποκοπή του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος, στα πρότυπα της κατάτμησης της ΔΕΗ σε ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
06/07/2022, 06:00
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter