Πρόβες «ηγεσίας» του Ανδρέα Λοβέρδου…

Πρόβες «ηγεσίας» του Ανδρέα Λοβέρδου…

Τι να κάνει και ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις ανατροπές στον αγώνα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, άφησε τις ταβέρνες και τα τραπεζώματα και έριξε την τρίτη δόση του κατά του κορονοϊού αλλά φρόντισε πρώτα και κύρια να καλέσει τους φωτορεπόρτερ.

Όχι δεν επανέλαβε το λάθος του υπέρκομψου και άριστου πρωθυπουργού μας, να εμφανιστεί με το στήθος έξω, αλλά ένα σήμα νίκης το έκανε στον φωτογραφικό φακό. Ενδεχομένως γι αυτό λένε τη δόση «αναμνηστική»!

Αδυνατούμε βέβαια να καταλάβουμε γιατί πρέπει να απολαύσουμε τον Ανδρέα Λοβέρδο στον εμβολιασμό του. Ίσως γιατί ο ίδιο πιστεύει πως είναι… λαοπρόβλητος!

Η αλήθεια είναι πως φωτογραφήθηκε με διάφορα σήματα:

  1. Της γροθιάς, για εκείνους που θέλουν εξέγερση (μα με Λοβέρδο;),
  2. της νίκης για μια καλή προοπτική,
  3. του «οκ» για τους πιο συντηρητικούς,
  4. ήρεμος και με τα δύο χέρια κάτω, όπως οι περισσότεροι που εμβολιάζονται…

Τι να κάνει και ο Ανδρέας (καμιά σχέση με τον «Ανδρέα»), μια πρόσβαση στα Μέσα αναζητά, μπας και πάρει την ηγεσία αφού τάσσει λαγούς με πετραχήλια. Μια πρόσβαση παραπάνω γιατί όλα τα φιλομητσοτακικά, φιλοκυβερνητικά μέσα τον παίζουν με τα χίλια…

Στο μεταξύ «υπόσχεται» με προηγούμενη ανάρτηση στο Twitter ένα ΠΑΣΟΚ πάνω από ΣΥΡΙΖΑ, με ένα… 49%!

«Στις 5 Δεκεμβρίου το ΠΑΣΟΚ μπροστά. Το 45% των Ελλήνων δηλώνουν ότι θα ξαναψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Το 49% ΝΔ. Και μόλις 38% ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώ για υπερδιπλασιασμό ποσοστών. Γίνεται!» γράφει στο Twitter…

Τώρα πως το όνειρο του ΠΑΣΟΚ συμβιβάζεται με ένα δεκανίκι στη Ν.Δ., μόνον στο μυαλό του Ανδρέα Λοβέρδου υπάρχει εξήγηση!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter