Πρόβλημα με τα τεστ κορονοϊού και κατά την άφιξη της Λουντογκόρετς στο «Ελ. Βενιζέλος»

Μετά την αποστολή της Γαλατασαράι που είχε έρθει πριν 20 μέρες στην Αθήνα για ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό και τελικά αποχώρησε επειδή δεν δέχθηκε να εφαρμόσει στον έλεγχο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το υγειονομικό πρωτόκολλο εισόδου στη χώρα μας ανάλογο θέμα είχε σήμερα (2/8) και η αποστολή της Λουντογκόρετς (παίζει αύριο Τρίτη 3/8 με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για τον γ’ προκριματικό του Champions League).

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας οι ελληνικές αρχές προχώρησαν σε τυχαία τεστ μελών της αποστολής για τον κορονοϊό τα οποία δεν έχουν εμβολιαστεί (συμβαίνει σε όλες τις πτήσεις που έρχονται στη χώρα μας) κι ενώ οι Βούλγαροι είχαν αρνητικά PCR. Όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Βούλγαροι, οκτώ ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης παρέμειναν για περισσότερο από μία ώρα στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Τελικά όλοι τους πέρασαν στην Αθήνα έπειτα από έλεγχο που τους έγινε και κατόπιν συνεννόησης με την UEFA τη στιγμή που τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας –όπως είχαν κάνει και οι Τούρκοι αλλά όχι σε τόσο μεγάλη έκταση- έδωσαν άλλη διάσταση στο θέμα και κάνουν λόγο για… σαμποτάζ στην αποστολή της Λουντογκόρετς.