Προβλήματα στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία «Αθηνά» – Ποτάμια οι δρόμοι (Video)

Προβλήματα στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία «Αθηνά» – Ποτάμια οι δρόμοι (Video)

Προβλήματα σε αρκετούς δρόμους έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση η οποία πλήττει από χθες βράδυ την Κέρκυρα λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας «Αθηνάς» η οποία τις επόμενες ώρες αναμένεται να επηρεάσει ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με το Corfutvnews, αρκετοί δρόμοι στο νησί έχουν πλημμυρίσει και χρειάζεται ιδιαίτερη  προσοχή όπως στον εσωτερικό δρόμο του Ποταμού (στο δρόμο από Τρίκλινο φούρνο Κορακιανίτη που βγαίνει στις Αλυκές Ποταμου).

Προβλήματα στις πτήσεις και στο λιμάνι

Ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην προσγείωση των αεροπλάνων στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα τέσσερις πτήσεις είτε να επιστρέψουν στην Αθήνα είτε να προσγειωθούν σε άλλα αεροδρόμια.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΥΠΑ Κέρκυρας, Δημήτρης Ρούσσος, «ήδη οι δύο πτήσεις από Αθήνα αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα, μία πτήση από Νάπολη άλλαξε κατεύθυνση προσγείωσης με αποτέλεσμα να προσγειωθεί και αυτή στην Αθήνα, ενώ η πτήση από Βαρσοβία αναμένεται να προσγειωθεί στην Πρέβεζα. Η κακοκαιρία που πλήττει το νησί προκάλεσε χαμηλή ορατότητα στο αεροδρόμιο, με συνέπεια να μη γίνεται εφικτή η προσγείωση των αεροπλάνων».

Δεμένα επίσης θα παραμείνουν στα λιμάνια της Κέρκυρας, της Ηγουμενίτσας και της Λευκίμμης τα πλοία ανοιχτού τύπου, ενώ κανονικά διεξάγονται έως αυτή την ώρα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με πλοία κλειστού τύπου.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Κέρκυρας οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στο Ιόνιο είναι νοτιοανατολικοί και αγγίζουν τα 7-8 μποφόρ.

Κλειστά τα σχολεία

Την ίδια ώρα, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία σε Κέρκυρα και Πάξούς.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter