Προβλημάτισε η ΑΕΚ, σούπερ ο Βόλος τη νίκησε σε φιλικό 4-3

Προβλημάτισε η ΑΕΚ, σούπερ ο Βόλος τη νίκησε σε φιλικό 4-3

Ο Βόλος ανέδειξε τις αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ, επικρατώντας σε φιλικό παιχνίδι με 4-3! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο 45λεπτο και άνοιξαν το σκορ στο 36’ με εύστοχο πέναλτι του Μπαριέντος (ανατροπή Ρεγκατίν από τον Σάκχοφ). Με την έναρξη του δεύτερου μέρους έγινε το 2-0. Στο 49’ σε κόντρα επίθεση ο Φεράρι τροφοδότησε τον Φερνάντες κι αυτός τελείωσε ιδανικά τη φάση.

Η Ενωση μείωσε το σκορ στο 53’ με κεφαλιά του Τάνκοβιτς, μετά από σέντρα του Αμραμπάτ. Οι κιτρινόμαυροι είχαν πρόβλημα στην αμυντική τους λειτουργία και ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε τα κενά. Στο 56’ έγινε το 3-1. Ο Φερνάντες «άδειασε» τον Τζαβέλα και με σουτ σκόραρε για δεύτερη φορά. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που ήταν στο Πανθεσσαλικό στάδιο αποδοκίμασαν την ομάδα τους και τους παίκτες της.

Στο 76’ ο Τάνκοβιτς κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και μείωσε το σκορ σε 3-2. Στο 84’ ο Βόλος κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Ρατόνια ανέτρεψε τον Πουρίτα. Ο Ρεγκατίν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85’ με κεφαλιά του Ανσαριφάρντ.

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο (71’ Φαν Βέερτ).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες (63’ Μήτογλου), Τζαβέλλας, Μιτάι (81’ Ρατόνια), Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Σιμάνσκι (63’ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο (63’ Ανσαριφάρντ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter