Προχειρότητα επιτελικού κράτους: Ακυρώθηκαν εμβολιασμοί στην Ηλεία λόγω διακοπής ρεύματος

Προχειρότητα επιτελικού κράτους: Ακυρώθηκαν εμβολιασμοί στην Ηλεία λόγω διακοπής ρεύματος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που σχετίζεται με την προχειρότητα του πολυδιαφημισμένου προγράμματος εμβολιασμού της κυβέρνησης, έγινε σήμερα γνωστό μετά τις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες πολιτών οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας , του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην Ηλεία.

Οι πολίτες κατήγγειλαν στο documentonews.gr, ότι ο εμβολιασμός τους σήμερα ακυρώθηκε εξ αιτίας – όπως τους είπαν – της χθεσινής διακοπής του ηλεκτρικου ρεύματος που υπήρξε στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας.

Οι αρμόδιοι του ΚΥ Βαρδας τους ανέφεραν ότι τα ψυγεία όπου ήταν αποθηκευμένα τα εμβόλια έμειναν πολλές ώρες χωρίς ρεύμα με συνέπεια να μη γνωρίζουν σήμερα αν πρέπει η όχι να τα χρησιμοποιήσουν…

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά ως προς την οργάνωση του εμβολιασμού στην 6η ΥΠΕ , καθώς σε όλα τα Κέντρα Υγείας και στα Νοσοκομεία προβλέπεται να υπάρχει πάντα ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος μία γεννήτρια.

Το documentonews.gr απευθύνθηκε πριν από λίγο στο ΚΥ Βάρδας ζητώντας εξηγήσεις αλλά ο αρμόδιος δήλωσε άγνοια και ζήτησε να του τηλεφωνήσουμε αύριο το πρωί!

Πάντως οι πολίτες που ήταν σήμερα να εμβολιαστούν μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε και αν θα γίνει αυτό.-

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter