Προχωράει η αναδιάρθρωση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Προχωράει η αναδιάρθρωση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Κανονικά προχωράει η αναδιάρθρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όπως προέκυψε στην συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ. Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη την επόμενη σεζόν η μεγάλη λίγκα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και με 12 η μικρή.

«Είναι σαφές ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται, δεν πίστευα ότι υπήρχε ζήτημα εξ’ αρχής, επιβεβαιώθηκε αυτό σήμερα, προχωράμε την αναδιάρθρωση όπως έχει συμφωνηθεί, συζητάμε λεπτομέρειες νομοτεχνικές της τροπολογίας και εφόσον βέβαια, περάσει αύριο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε το νομοθετικό κομμάτι», δήλωσε ο Γ. Βασιλειάδης, ο οποίος πρόσθεσε: «Οι αποφάσεις έχουν παρθεί από πέρσι το καλοκαίρι, οι συμφωνίες για να τηρηθούν πρέπει να κάνουμε όλοι αυτά που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό άρα, προχωράμε κανονικά. Η αναδιάρθρωση θα γίνει στο πλαίσιο των συμφωνιών του περσινού καλοκαιρού».

Η ΕΠΟ είχε κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να «παγώσει» έναν χρόνο η αναδιάρθρωση και ο υφυπουργός είπε ότι «από την πλευρά μας δεν αφήσαμε περιθώριο να αμφισβητηθεί οτιδήποτε. Ειπώθηκαν πολλά, ακούστηκαν διάφορα, γράφτηκαν ακόμη περισσότερα αλλά από την πλευρά της ΓΓΑ και από την ΕΡΤ δεν αφέθηκε ποτέ περιθώριο για δεύτερες σκέψεις ή επανατοποθετήσεις. Θα μπορούσε να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, και να μην υπάρξει μείωση και να μην υπάρξει οτιδήποτε. Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα υπήρχε η συμφωνία από τη δικιά μας την πλευρά, δηλαδή, το τηλεοπτικό συμβόλαιο». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter