Πρώην εργαζόμενη στο ΣΕΦ καταγγέλλει την Τσιλιγκίρη για ψευδείς τίτλους σπουδών!

Πρώην εργαζόμενη στο ΣΕΦ καταγγέλλει την Τσιλιγκίρη για ψευδείς τίτλους σπουδών!
Λίγες μέρες μετά την παραίτηση του υφυπουργού εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη για ψευδή δήλωση σπουδών, μια μέχρι πρότινος εργαζόμενη στο ΣΕΦ και δημοσιογράφος «δείχνει» την Χριστίνα Τσιλιγκίρη για παρόμοιο ζήτημα.

Ζήτημα πιθανής κατάθεσης ψευδούς δήλωσης σπουδών -και- για τη συντονίστρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, θέτει η δημοσιογράφος και πρώην εργαζόμενη του ΣΕΦ, Αργυρώ Γιαννουδάκη.

Στην καταγγελία της στο facebook ζητάει από την κ.Τσιλιγκίρη να δείξει το πτυχίο Οικονομολόγου που επικαλείται στο βιογραφικό της ότι έχει, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όταν γνωστοποιήθηκε η πρόσληψή της στη συγκεκριμένη θέση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αργυρώς Γιαννουδάκη:

Κυρία Christina Tsiligkiri Χριστίνα Τσιλιγκίρη/Christina Tsiligkiri μαζί με το συμβόλαιο που συνάψατε με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για το πάρτι των οπαδών, θέλω να μου στείλετε και το πτυχίο Οικονομολόγου που επικαλείστε στο βιογραφικό σας σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Από ποιο Οικονομικό Πανεπιστήμιο αποφοιτήσατε και πότε; Βαθμό δεν θέλω μου αρκούν τα παραπάνω.

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ, Kyriakos Mitsotakis μιας και η κυρία Τσιλιγκίρη ήτο προσωπική σας επιλογή, πείτε μας σας παρακαλώ έχετε λάβει γνώση των ακριβών τίτλων σπουδών της ή αρκεστήκατε σε ότι δήλωσε;

Πηγή: piperata.gr

Δείτε το 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter