Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση: «Άρχισε να με αγγίζει σε όλα μου το σώμα»

Πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση: «Άρχισε να με αγγίζει σε όλα μου το σώμα»

Για σεξουαλική παραενόχληση κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ το πρώην μοντέλο, Έμυ Ντόρις.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στην ιστοσελίδα Guardian, ο Τραμπ το περιστατικό συνέβη στο αμερικανικό τουρνουά τένις, στη Νέα Υόρκη στις 5 Σεπτεμβρίου 1997.

Το μοντέλο που όπως λέει νιώθει «άρρωστη» από αυτή την ιστορία. Εκείνη την ημέρα ο Τραμπ  που ήταν 51 ετών και εκείνη μόλις 24 , έβαλε την γλώσσα του κάτω από το λαιμό της, άρχισε να την αγγίζει σε όλο της το σώμα ενώ παράλληλα την κρατούσε σφιχτά με μια λαβή που δεν  μπορούσε να ξεφύγει. 

«Μόλις έβαλε τη γλώσσα του κάτω από το λαιμό μου τον έδιωξα. Και τότε ήταν που η λαβή του έγινε πιο σφιχτή και τα χέρια του ήταν πολύ τραχιά και με άγγιζαν σε όλα μου τα άκρα, το στήθος μου, την πλάτη μου, τα πάντα. Με κρατούσε σφιχτά και δεν μπορούσα να ξεφύγω», είπε.

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται την κατηγορία μέσω του δικηγόρου του και αρνήθηκε τους ισχυρότερους ότι έχει παρενοχλήσει, κακοποιήσει ή συμπεριφερθεί αθέμιτα στο πρώην μοντέλο. 

Η Έμυ Ντόρις, που ζει στη Φλόριντα, παρείχε στην Guardian αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξει τα λεγόμενά της σχετικά με τις συναντήσεις της με τον Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου της στο τουρνουά την ημέρα της επίθεσης μαζί με έξι φωτογραφίες.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter