Πρώην παίκτης Survivor: Λίγους μήνες πριν το παιχνίδι διαγνώστηκαν με καρκίνο

Πρώην παίκτης Survivor: Λίγους μήνες πριν το παιχνίδι διαγνώστηκαν με καρκίνο

Για την άγνωστη περιπέτεια της υγείας του μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργίτης μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Όπως αποκάλυψε, λίγους μήνες πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης διαγνώστηκε με καρκίνο.

Περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε, τελικά, να μπει στο παιχνίδι ενώ παράλληλα αποκάλυψε γιατί κράτησε μυστικό, όλον αυτόν τον καιρό, την περιπέτεια της υγείας του.

«Ξαφνικά, στα 36 μου, μέσα σε τρεις μήνες μπήκα σε διαδικασία να κάνω χημειοθεραπείες τριών χρόνων. Αλλιώς το ακούς για άλλους ανθρώπους και αλλιώς για τον εαυτό σου. Εκείνη την περίοδο δεν σκεφτόμουν εμένα, μόνο τους δικούς μου ανθρώπους. Για τον καρκίνο ήξεραν μόνο οι γονείς και τα αδέλφια μου, οι συγγενείς μου το έμαθαν μετά το παιχνίδι. Ο καρκίνος σε ωριμάζει και καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι στιγμές. Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor,ενώ έκανα χημειοθεραπείες. Δεν είπα τίποτα για τον καρκίνο για να μη νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους» είπε.

«Δεν μπορούσα να λειτουργήσω καλά σωματικά, έλεγα όλο δικαιολογίες» είπε για τους λόγους που δεν είπε για τον ασθένεια ούτε στους φίλους του. «Την τελευταία μου χημειοθεραπεία την έκανα μία εβδομάδα πριν πάω στον Άγιο Δομίνικο […] Ο Σάκης με στήριξε πάρα πολύ» είπε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter