Νέες «ρωγμές» στο κόμμα

Πρώην στελέχη ζητούν από τη ΝΔ στήριξη της κυβέρνησης χωρίς μικροψυχία

Νέες «ρωγμές» στη ΝΔ προκαλεί η στάση πρώην στελεχών της, τα οποία, με δημόσια παρέμβαση, παίρνουν αποστάσεις, ζητώντας στήριξη της κυβέρνησης, χωρίς μικροψυχία.

Την ανακοίνωση της «Ένωσης Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών», υπογράφει ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Πυλαρινός, πρώην βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι είδηση καλοδεχούμενη, την ανέμεναν οι πάντες με διαφορετικές προσδοκίες και ποικίλες διαθέσεις.

Η υποδοχή των διεθνών αγορών των χρηματοπιστωτικών οργανισμών και των οίκων αξιολόγησης υπήρξε θετική. Οι θεσμοί δεν εφείσθησαν καλών λόγων.

Οι εξελίξεις αυτές δεν δίνουν χώρο στη μικροψυχία, έστω κι αν κάποια βαρίδια τους είναι επώδυνα.

Τώρα πλέον και για να ελπίσει ο Λαός σε κάτι περισσότερο. χρειάζονται κοινές θέσεις και κοινές προσπάθειες όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των διαπραγματεύσεων καθ΄όσον αφορά το τέρας του δημοσίου χρέους.

Είναι καθήκον όλων να βγει η χώρα από την αποικιοκρατική εκμετάλλευση .

Να σωθούν οι γενιές που τη ζωή τους με επιπολαιότητα υποθηκεύσαμε.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.