Πρώτη απάντηση «καραμανλικών» σε Σημίτη για το άρθρο στα ΝΕΑ

Πρώτη απάντηση «καραμανλικών» σε Σημίτη για το άρθρο στα ΝΕΑ

Τροχιοδεικτική βολή εξαπέλυσαν «καραμανλικά» στελέχη εναντίον του Κώστα Σημίτη με αφορμή όσα πρόσαψε στον Κώστα Καραμανλή με το τελευταίο του άρθρο στην εφημερίδα του ΔΟΜ.

Μέλη της «καραμανλικής» πτέρυγας στηλιτεύουν στο documentonews.gr  την επιλογή του Κ. Σημίτη να παρέμβει στο δημόσιο διάλογο και να επιρρίψει ευθύνες κατά του Κ. Καραμανλή για εγκατάλειψη της «γραμμής» που χαράχτηκε στο Ελσίνκι σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Επισημαίνοντας τη ρητή καταδίκη του μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης από τους αρχηγούς των κρατών – μελών της Ένωσης, τα «καραμανλικά» στελέχη αναζητούν τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από το άρθρο του Κ. Σημίτη και υπενθυμίζουν με νόημα το προηγούμενο άρθρο – παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού στην «Καθημερινή, το οποίο είχε εξίσου προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. «Είναι σαν να αποδίδει την ευθύνη στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ασχολίαστη δεν έμεινε ούτε η δήλωση με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός πήρε αποστάσεις από τον τίτλο που επέλεξε η εφημερίδα συμφερόντων Μαρινάκη για τη δημόσια παρέμβασή του. Τα «καραμανλικά» στελέχη κρίνουν πως το γεγονός από μόνο του αποτελεί πολιτική δυσφήμηση του Κ. Σημίτη, καθώς θεωρούν αδιανόητο για έναν πρώην πρωθυπουργό να μην έχει γνώση για τον τίτλο που θα έχει δικό του άρθρο σε εφημερίδα πρώτης γραμμής.

Κατά τις πληροφορίες, η «καραμανλική» πτέρυγα δεν θα αρκεστεί μόνο σε αυτήν την απάντηση. Έπεται και συνέχεια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter