Πρώτη γκέλα στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός (1-1 με τον Αρη)

Πρώτη γκέλα στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός (1-1 με τον Αρη)

Μετά την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έκανε και την πρώτη του γκέλα στην έδρα του σήμερα (21/2) κόντρα στον Αρη (1-1), χάνοντας σε δύο σερί αγωνιστικές πέντε βαθμούς…της 23ης αγωνιστικής της Super League.Με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν δυο βασικά τους στελέχη (Βρουσάι, Παπασταθόπουλος) με τραυματισμούς και να αγωνιούν για το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να έχουν υποστεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε μια ενδεκάδα (σπάνιο αυτό) με 7 Ελληνες ποδοσφαιριστές, καθώς άφησε εκτός ενδεκάδας σε σχέση με τον αγώνα με την Αϊντχόφεν τους Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Εμβιλά, Μπα (ήταν τιμωρημένος), Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, για να τους ξεκουράσει ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στην Ολλανδία. Από την άλλη πλευρά ο Ακης Μάντζιος δεν είχε στη διάθεση του, τους Ματίγια και Μπρούνο Γκάμα.

Το ματς κύλησε σε αργό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές λάθος μπαλιές και τους γηπεδούχους να μη μπορούν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αρη. Ελάχιστες φάσεις μέχρι το 35’ και από εκείνο το λεπτό και μετά είχαμε μια κεφαλιά του Χασάν στο 37’ που έφυγε λίγο άουτ, ένα σουτ του Μάνου από πλεονεκτική θέση που μπλόκαρε ο Σα (38’) και στο 40’ μετά από φάση διαρκείας και ασίστ του Ανδρούτσου στον Φορτούνη, ο τελευταίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 44’ ο Αρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση καθώς έσωσε πάνω στη γραμμή ο Σωκράτης που τραυματίστηκε από τον Σεμέδο με αποτέλεσμα να σκιστεί στο πηγούνι αλλά ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι ότι χτύπησε και στον ώμο και αποχώρησε με πόνους με τους Πειραιώτες να τελειώνουν το ημίχρονο με 10 παίκτες…

Στο β’ ημίχρονο, ο Αρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των «ερυθρολεύκων» και βγήκε πιο μπροστά για να ισοφαρίσει. Μάλιστα στο 63’ λίγο έλειψε να το πετύχει με τον Μπρούνο. Όμως στο 83’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαντσίνι από τον Σα και ο Μήτρογλου που το εκτέλεσε έγραψε το 1-1 κόντρα στη παλιά του ομάδα, που έπαιξε με τη φωτιά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και τελικά το πλήρωσε…

O διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Φορτούνη, Τζέκο, Καμαρά, Σίλβα, Σεμέδο, Σα, Μήτρογλου.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46’ Ρέαμπτσιουκ), Καμαρά (76’ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Μασούρας (59’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (29’ Βαλμπουενά), Φορτούνης (59’ Σίλβα), Χασάν.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Γκαρσία (58’ Μαντσίνι), Σίλβα (58’ Μπρούνο), Μπερτόγλιο (84’ Κάτσε), Μάνος (65’ Μήτρογλου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter