Πρώτη σε Netflix και «τορεντάδικα» η ταινία Contagion, για την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού στον κόσμο

Πρώτη σε Netflix και «τορεντάδικα» η ταινία Contagion, για την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού στον κόσμο

Στην πρώτη πεντάδα στα “κατεβάσματα” στα… “τορεντάδικα”αλλά και στο Netflix (όχι στην ελληνική έκδοση) βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μια ταινία του 2011! Και αυτό όχι τυχαία αλλά λόγω… κορονοϊού!

Ο λόγος για το Contagion. Ένα αμερικανικό περιπετειώδες θρίλερ που καταπιάνεται με μια θανατηφόρα ασθένεια που εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια ομάδα γιατρών καλείται από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών να αντιμετωπίσει την απειλή και φυσικά να σώσει την ανθρωπότητα.

Το Contagion καταγράφει την εξάπλωση του ιού, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του επιστημονικού δυναμικού να τον αναγνωρίσουν και να περιορίσουν την πανδημία! Στόχος η ανακάλυψη του εμβολίου που θα σταματήσει την εξάπλωση

Το cast της ταινίας αποτελούν γνωστά ονόματα του κινηματογράφου όπως, η Μαριόν Κοτιγιάρ, ο Ματ Ντέμιον, ο Τζουντο ΛΟ, η Κέτι Γουίνσλετ και ο Μπράιαν Κράνστον (ο Walter White δηλαδή, για τους λάτρεις του Breaking Bad).

Στο imdb η δημοτικότητα της ταινίας παραμένει ανοδική τις τελευταίες ημέρες και έτσι φαίνεται πως θα συνεχίσει.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες στην ταινία είναι η εξής: “Τίποτα δεν εξαπλώνεται όπως ο φόβος”.

«Εννέα χρόνια μετά την ταινία, με τον κορονοϊό να εξαπλώνεται ραγδαία, σκέφτομαι πάλι τη φρίκη που απεικονίζεται σε αυτήν και ξεκίνησα να κλαίω. Πρέπει να δούμε όλοι την ταινία διότι αποτυπώνει την τρομακτική πραγματικότητα μιας πανδημίας και της αντίδρασης της ανθρωπότητας σε αυτήν», γράφει ένας χρήστης.

«Η ταινία βρίσκεται στο νούμερο 4 στο Netflix στον Καναδά εξαιτίας του κορονοϊού. Είναι μια πολύ καλή ταινία με υπέροχο καστ. Εϊναι τρομακτική», γράφει άλλος ενώ ένας διερωτάται: «Κορονοϊέ, είσαι εσύ;».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter