Πρώτο βήμα για το Final Four θέλει να κάνει η ΑΕΚ στη Γερμανία

Πρώτο βήμα για το Final Four θέλει να κάνει η ΑΕΚ στη Γερμανία

Η ΑΕΚ κατέκτησε πέρσι το Basketball Champions League και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Στη φάση των «16» απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και στα προημιτελικά βρίσκει απέναντί της τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Απόψε, στις 21:00, δίνει το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία και θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four. Η ρεβάνς θα γίνει στις 3 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, όπου στόχος της ΑΕΚ είναι να «σφραγίσει» το εισιτήριο.

«Η Μπάμπεργκ συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. θα γίνουν δύο πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις για την είσοδο στο Final Four» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ Λούκα Μπάνκι για τις «μάχες» με τη γερμανική ομάδα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στο σημερινό αγώνα Μπάμπεργκ-ΑΕΚ για τους Over/Under 14,5 πόντους του Βινς Χάντερ.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στην πορεία της έως τα προημιτελικά του Champions League. Σε 7 παιχνίδια πέτυχε από 20 πόντους και πάνω. Ο Χάντερ συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της φάσης των 16. Συνολικά, στους δύο αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε 31 πόντους, 21 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κόψιμο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter