«Πρώτο πιάτο» τα δημοσιονομικά στις σημερινές επαφές Κυβέρνησης - Θεσμών

Με τα δημοσιονομικά θέματα θα αρχίσουν σήμερα στις 10:00 οι επαφές των κυβερνητικών στελεχών με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, για την τρίτη αξιολόγηση στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής παρακολούθησης.

Ακολούθως οι συζητήσεις θα αφορούν σε χρηματοπιστωτικά ζητήματα (14:00) και στην πορεία των μεταρρυθμίσεων (16:00).

Οι επαφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη και πραγματοποιούνται στο κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

H επίσκεψη των Θεσμών συμπίπτει με την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για την προώθηση της ρύθμισης των 120 δόσεων στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στην ατζέντα των συζητήσεων με τους Θεσμούς θα βρεθούν και οι δημοσιονομικές επιδόσεις της χώρας αλλά και οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Αθήνα έναντι των δανειστών, στο πλαίσιο του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), το Εθνικό Πρόγραμμα των Μεταρρυθμίσεων για το 2019, καθώς και το νέο πακέτο παροχών που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.