Πρώτο το Βέλγιο, επικράτησε (1-0) της Αγγλίας

Πρώτο το Βέλγιο, επικράτησε (1-0) της Αγγλίας

Με ένα υπέροχο γκολ του Γιανουζάι στο 51΄ το Βέλγιο νίκησε 1-0 την Αγγλία στο ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου, στο Καλίνινγκραντ και τερμάτισε στην πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερο το συγκρότημα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» την Ιαπωνία (2 Ιουλίου, 21:00) στο Ροστόφ, ενώ οι Άγγλοι θα παίξουν με την Κολομβία μία ημέρα αργότερα (3/7, 21:00), στη Μόσχα.

Με ανατροπή και νίκη γοήτρου αποχαιρετά από την πλευρά της η Τυνησία το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η ομάδα του Ναμπίλ Μααλούλ επικράτησε με 2-1 του Παναμά, παρά το γεγονός ότι στο 33΄ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μεριά. Στην επανάληψη η Τυνησία ανέβασε ταχύτητα, πίεσε και με τους Μπεν Γιουσέφ (51΄) και Καζρί (66΄) να βρίσκουν δίχτυα ολοκλήρωσε την ανατροπή και πανηγύρισε τη μοναδική νίκη της στη διοργάνωση, τερματίζοντας στην τρίτη θέση του 7ου ομίλου. Στον αντίποδα, ο Παναμάς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Βέλγιο 9

Αγγλία 6

Τυνησία 3

Παναμάς 0

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter