Πρωτοφανές: Έμεινε εκτός Καραΐσκάκη η Εφημερίδα των Συντακτών (Photos)

Πρωτοφανές: Έμεινε εκτός Καραΐσκάκη η Εφημερίδα των Συντακτών (Photos)

Έγινε κι αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε μία ημέρα θριάμβου για τον Ολυμπιακό, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Η ΠΑΕ προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση και άφησε εκτός γηπέδου την Εφημερίδα των Συντακτών για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα. Η ΕφΣυν σήκωσε το… γάντι και βγήκε με λευκό στη θέση του αντίστοιχου ρεπορτάζ. 


Ο τίτλος στο κείμενο είναι «Τόσο καλά κ. Μαρινάκη;» και αναφέρει: «Με μια θρυλική εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε χθες βράδυ 3-1 τη Μίλαν στο «Καραϊσκάκης» και πήρε ιστορική πρόκριση για τους «32» του Europa League. Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την ελλιπή ενημέρωση αλλά, όπως μας ενημέρωσαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Λόγω αυξημένης ζήτησης και κάλυψης των θέσεων στα δημοσιογραφικά του γηπέδου μας, δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας για τον αγώνα με τη Μίλαν. Θα προσπαθήσουμε να σας φιλοξενήσουμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε επόμενο αγώνα της ομάδας μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον. Να είστε καλά!».

Ο Κώστας Καραπαπάς, υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού απαντώντας στην λευκή σελίδα της ΕφΣυν υποστήριξε ότι εστάλη με 4 ημέρες καθυστέρηση το αίτημα για την έκδοση διαπίστευσης. Και έτσι να είναι, πρόκειται για μία καθημερινή εφημερίδα που καλύπτει και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Λύση θα μπορούσε να βρεθεί, αλλά προφανώς στην Πειραϊκή ΠΑΕ «πάτησαν» πάνω στη διορία που είχαν δώσει για τις διαπιστεύσεις και άφησαν εκτός της ΕφΣυν.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter