Πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Γεωργιάδη – Στρέφεται κατά των δικαστών

Πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Γεωργιάδη – Στρέφεται κατά των δικαστών

Σε μια πρωτοφανή δήλωση προχώρησε σήμερα ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκης, Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος καταδικάστηκε σήμερα πρωτόδικα για την υπόθεση παιδεραστίας.

O πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης έκανε λόγο για «δικαστική πλάνη» μιλώντας για «υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους»!

Δεν αντιλαμβανόμαστε ποιους κύκλους εννοεί ο Νίκος Γεωργιάδης. Αν εννοεί πάντως το Documento, όφειλε να το αναφέρει ονομαστικά ώστε να λάβει την πρέπουσα απάντηση σε όλα τα επίπεδα. 

Σε πλήρη αντίθεση βέβαια με την πρόταση του Εισαγγελέα που ανέφερε συγκεκριμένα:

«Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.»

Τι δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης

«Η πρωτόδικη απόφαση στην υπόθεση που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους εναντίον μου ήταν κατά πλειοψηφία καταδικαστική. Με σθένος και παρρησία υποστήριξα και υποστηρίζω ότι είμαι αθώος. Η απόφαση ήταν προϊόν δικαστικής πλάνης καθώς από την όλη διαδικασία δεν προέκυψε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος μου. Παρά ταύτα έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος πως στο Εφετείο θα δικαιωθώ.»

Διαβάστε ακόμα: Βαξεβάνης προς Κυριάκο: Γιατί κ. Μητσοτάκη καλύπτετε τον Νίκο Γεωργιάδη;

Διαβάστε ακόμα: Όταν ο Μητσοτάκης ειρωνευόταν το HOT DOC που αποκάλυψε την υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter