Πρωτοπορία στο υγραέριο κίνησης! Η Coral Gas προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας & ποσότητας του υγραερίου κίνησης στα πρατήριά της

Πρωτοπορία στο υγραέριο κίνησης!  Η Coral Gas προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας & ποσότητας του υγραερίου κίνησης στα πρατήριά της

Η Coral Gas είναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να διασφαλίσει ότι ο οδηγός προμηθεύεται υγραέριο κίνησης στη σωστή ποιότητα και ποσότητα.

_x000D_
_x000D_

Το σύστημα είναι πιστοποιημένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα BUREAU VERITAS. 

Η Coral Gas, εγκαινιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και ποσότητας υγραερίου κίνησης με σεβασμό στον καταναλωτή και παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για παροχή αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών. Το έργο αυτό έχουν αναλάβει οι κινητές Μονάδες της Coral Gas, οι οποίες πραγματοποιούν αιφνίδιους ελέγχους στα πρατήρια διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ποσότητα του υγραερίου κίνησης. Με τον τρόπο αυτόν, η Coral Gas αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η αξιόπιστη επιλογή για κάθε οδηγό που χρησιμοποιεί υγραέριο για το αυτοκίνητό του.

Οι Κινητές Μονάδες Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου Πρατηρίων της Coral Gas έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα µε τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001 και η πιστοποίηση αυτή φέρει την υπογραφή του ανεξάρτητου, διεθνώς αναγνωρισμένου, φορέα πιστοποιήσεων ποιότητας BUREAU VERITAS.

Συγκεκριμένα, ο έλεγχος της ποσότητας επιτυγχάνεται με τον πιστοποιημένο μετρητή μάζας με τον οποίο είναι εξοπλισμένες οι Κινητές Μονάδες Ελέγχου της Coral Gas. Ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα, που μετράει ταυτόχρονα όλες τις μεταβλητές που επηρεάζουν την ποσότητα (μάζα, πυκνότητα, θερμοκρασία), πιστοποιώντας τη σωστή λειτουργία του διανομέα υγραερίου στα πρατήρια.

Για τον έλεγχο της ποιότητας, οι Κινητές Μονάδες της Coral Gas ελέγχουν τις προδιαγραφές του υγραερίου κίνησης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη σύσταση του αερίου μίγματος που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα για περισσότερα χιλιόμετρα.

Έτσι, σε κάθε εφοδιασμό, η Coral Gas είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας διασφαλίζει μέγιστη οικονομία, κορυφαία απόδοση και καλύτερη προστασία του κινητήρα.

Διασφάλιση ποιότητας και ποσότητας υγραερίου κίνησης Coral Gas!

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/01/26/5a6b08edcd3a184b1a37da88.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter