Πρωτοστάτης του αντεμβολιασμού ο Βελόπουλος με μακάβριες συγκρίσεις

Πρωτοστάτης του αντεμβολιασμού ο Βελόπουλος με μακάβριες συγκρίσεις

Το άρμα του αντεμβολιασμού οδηγεί ο Κυριάκος Βελόπουλος, κινδυνολογώντας για τυχόν παρενέργειες των εμβολίων και φέρνοντας ως παράδειγμα βρέφη που γεννήθηκαν χωρίς άκρα μετά από την χρήση ενός άσχετου με τον κορονοϊό φαρμάκου.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό που εγγυάται για την ασφάλεια του εμβολίου. «Δεν του είπε κανένας γιατρός ότι ένα εμβόλιο ή φάρμακο χρειάζεται τρία χρόνια για να κριθεί ασφαλές;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι οι παρενέργειες εμφανίζονται μετά από κάποια χρόνια.

Και πέρασε στην μακάβρια σύγκριση, «αγκαλιάζοντας» την ολιγομελή κοινωνική ομάδα που τάσσεται κατά του εμβολίου. «Θα δώσω κι ένα παράδειγμα. Την υπόθεση της Γκοντεργκάν. Η ιστορία του φαρμάκου αυτού είναι από την Γερμανία. Σε όλο τον κόσμο πουλιόταν το φάρμακο και η εταιρία εγγυόταν ότι ήταν ασφαλές. Μετά από δύο χρόνια, τα παιδιά έβγαιναν χωρίς χέρια και χωρίς πόδια. Δεν ήταν αρτιμελή. Η εταιρία αποζημίωσε μετά από 30 χρόνια τους ανθρώπους» είπε και συμπλήρωσε πονηρά: «Κι αν οι παρενέργειες βγουν μετά από τρία χρόνια; Ένα ερώτημα είναι αυτό…».

Εν συνεχεία, μίλησε για παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer στη Νορβηγία, επικαλούμενος δημοσίευμα του Bloomberg. «Και δεν είναι μόνο αυτό, στο Ισραήλ 13 άτομα με παρενέργειες στο πρόσωπο» ανέφερε με αφορμή δημοσίευμα του The Jerusalem Post. «Δεν είναι λύση το εμβόλιο, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Τα φάρμακα…» είπε, με πολλούς να αναρωτιούνται μήπως εννοεί τις κυραλοιφές.

Μυστικά & Documento

27/05/2023, 12:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter