Πρωτότυπη ληστεία: Έκλεψαν 20 τόνους σοκολάτας Milka

Πρωτότυπη ληστεία: Έκλεψαν 20 τόνους σοκολάτας Milka

«Καπνός» έγιναν σχεδόν είκοσι τόνοι σοκολάτας Milka, αξίας περίπου 50.000 ευρώ με τις αρχές να αναζητούν τι μπορεί να απέγιναν.

Η επιχείρηση του Τιρόλου που είχε αναλάβει τη μεταφορά είχε αναθέσει την παράδοση σε μια άλλη, ουγγρική εταιρία, η οποία με τη σειρά της ζήτησε από μια υπεργολαβική εταιρία στην Τσεχία να διασχίσει την Ευρώπη για να παραδώσει το φορτίο στο Βέλγιο. Ένας άγνωστος εμφανίστηκε στη συνέχεια στην ουγγρική μεταφορική εταιρεία λέγοντας ότι ήταν ο Τσέχος οδηγός στον οποίο είχε πιστωθεί η παραγγελία αυτή και ο οποίος πήγε να παραλάβει το φορτίο στην Αυστρία. Έδειξε στο αυστριακό εργοστάσιο της Milka στο Μπλούντεντς πλαστά παραστατικά και φόρτωσε στο φορτηγό τις σοκολάτες, οι οποίες δεν έφθασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Ο Στέφαν Έντερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τιρόλου δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι το φορτηγό της μεταφορικής εταιρίας που έπρεπε να παραλάβει, στις 15 Νοεμβρίου, το φορτίο που είχε μόλις βγει από το εργοστάσιο της Milka «είχε στην πραγματικότητα κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας».

Σύμφωνα με την αστυνομία του Τιρόλου, η κλοπή τέτοιων ποσοτήτων σοκολάτας είναι σπάνια αλλά όχι πρωτόγνωρη. Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ήδη στην περιοχή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter