Πρωτοχρονιά όπως… Χριστούγεννα με αστυνομοκρατία και πιθανή διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες

Πρωτοχρονιά όπως… Χριστούγεννα με αστυνομοκρατία και πιθανή διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες

Στους δρόμους θα βγουν για ακόμα μία φορά 10.000 αστυνομικοί παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μοιράζοντας πρόστιμα στους… ανυπάκουους πολίτες ώστε να τηρηθούν κατά γράμμα τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση των «αρίστων». 

Όπως είπε ο  εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος στο Αθηναϊκό  Πρακτορείο, οι έλεγχοι αυτή τη φορά θα είναι εντατικότεροι. 

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 5:00 το πρωί με εξαιρέσεις για λόγους υγείας, εργασίας και βόλτας οικόσιτου ζώου, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει η Τροχαία κεντρικούς βασικούς άξονες τόσο της Αθήνας, όσο και άλλων μεγάλων πόλεων, προκειμένου να ελεγχθούν όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα που κινούνται.

Σημειώνεται ότι για τη μετάβασή τους σε ρεβεγιόν οι πολίτες πρέπει να στέλνουν sms με τον κωδικό 6 στο 13033 και αντίστοιχο για την επιστροφή.

Όσον αφορά σε συγκεντρώσεις σε σπίτια, υπενθυμίζεται ότι επιτρέπονται μέχρι εννέα άτομα. Η Αστυνομία μπορεί να μπει σε σπίτια με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού μετά από καταγγελία, ενώ για παράβαση το πρόστιμο για τον οικοδεσπότη είναι 3.000 ευρώ και για τους παρευρισκόμενους 300 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το διήμερο των Χριστουγέννων (24-25/12) πραγματοποιήθηκαν συνολικά 140.000 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 3.300 παραβάσεις και συνελήφθησαν δέκα άτομα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter