ΠΣΑΠ: «Μάζεψαν» τα βραβεία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΠΣΑΠ: «Μάζεψαν» τα βραβεία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ συγκέντρωσαν τα περισσότερα βραβεία στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΠ για τους καλύτερους της περσινής σεζόν.

Τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ που οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια, καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και καλύτερος ξένος ο Αμρ Ουάρντα που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο. Σε ότι αφορά στον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή, το βραβείο πήγε στον Τάσο Δουβίκα, ενώ καλύτερος γκολκίπερ αναδείχθηκε ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ο Χιμένεθ παρέλαβε το βραβείο του από τον Μπάμπη Ζελενίτσα και δήλωσε: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους υποψήφιους και σε όσους έχουν πάρει τα βραβεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές μου, το σύνολο των ανθρώπων της ΑΕΚ καθώς το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι».

Στην καλύτερη ενδεκάδα που ήταν… δωδεκάδα καθώς ισοψήφησαν οι Γιαννούλης και Βιεϊρίνια, βρέθηκαν ποδοσφαιριστές από τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αναλυτικότερα: Ανδρέας Γιαννιώτης (Ατρόμητος), Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Γιαννούλης (Ατρόμητος), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Φερνάντο Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Νμίτρο Τσιγκρίνσκι (ΑΕΚ), Αντρές Σιμόες (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Αμρ Ουάρντα (Ατρόμητος), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Μάρκο Λιβάγια (ΑΕΚ), Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός).

«Αυτό το βραβείο φέτος είναι ιδιαίτερο για μένα, έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν αλλά και τους ανθρώπους του Ατρόμητου που έδειξαν ότι πιστεύουν σε μένα. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου παρέχουν», δήλωσε ο Γιαννιώτης που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας, ενώ ο Ουάρντα όταν παρέλαβε το βραβείου του κορυφαίου ξένου, είπε: «Ευχαριστώ όλους όσους μας ψήφισαν. Την οικογένεια μου που βρίσκεται στην Αίγυπτο. Τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ στον οποίο έπαιξα για έξι μήνες. Θεωρώ την Ελλάδα ως σπίτι μου. Σέβομαι κάθε ομάδα, δεν έχω πρόβλημα με κανέναν τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό απλά αστειεύομαι αρκετές φορές επειδή ξέρω ότι στην Ελλάδα τους αρέσει να αστειεύονται και για αυτό αστειεύομαι και εγώ».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ψηφίστηκε από τα μέλη του ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και στις δηλώσεις του, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή που μου γίνεται από τους συναδέλφους μου. Χαίρομαι που βλέπω και πολλά πρόσωπα με τα οποία έχω συνεργαστεί στο παρελθόν όπως ο κ. Νιόπλιας που είχε την όρεξη και τη διάθεση να δουλέψει μαζί μου. Είναι ένα σημαντικό βραβείο για μένα που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω και να διεκδικήσω όσα όνειρα μου έχουν απομείνει».

Ο Τάσος Παπαπέτρου ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως ο καλύτερος διαιτητής. «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ. Είναι σημαντικό όταν ξέρεις ότι συνεχίζουν να σε ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές. Θέλω να τους πω ότι θα δίνω σε κάθε ματς τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω που με ψηφίζουν».

Το πρώτο βραβείο Fair Play πήρε ο Θωμάς Ναζλίδης για μια δήλωση του μετά το περσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για το τρομερό γκολ που είχε πετύχει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με το οποίο η ομάδα της Λάρισας είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Και το δεύτερο βραβείο Fair Play πήγε στους Σιώπη, Κόρμπο, Γιαννιώτη και Ρισβάνη για το στιγμιότυπο που πρόσφεραν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές μετά το περσινό Ατρόμητος-Πανιώνιος όταν έκαναν όλοι μαζί δηλώσεις στην κάμερα με τον Σιώπη να έχει τον ρόλο του δημοσιογράφου.

Με 17 γκολ στην περσινή Super League ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, αλλά πλέον δεν αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να πάρει το βραβείο του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter