ΠΣΑΤ: Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη οι κορυφαίοι του 2020

ΠΣΑΤ: Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη οι κορυφαίοι του 2020
Φωτό αρχείου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαρία Σάκκαρη αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς για το 2020, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

Η ανακοίνωση έγινε (Ιούλιο μήνα…) από το προεδρείο του ΠΣΑΤ στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, στην οποία παραδόθηκε φάκελος με τα ονόματα των νικητών.

«Η πανδημία δεν επέτρεψε στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου να διοργανώσει τη μεγαλειώδη τελετή βράβευσης των κορυφαίων του 2020», διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση.

Το σεμνό τελετουργικό έγινε παρουσία του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου, του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά. Νωρίτερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία των αθλητών που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP στο ΝΒΑ το 2019-20 για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στις «16» τόσο στο Αυστραλιανό όσο και στο Αμερικανικό Όπεν.

Η Εθνική Νέων υδατοσφαίρισης αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα του 2020 αφού ανέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία U-20, ενώ ο προπονητής του Ανδρέα Βαζαίου στην κολύμβηση Αλέξανδρος Νικολόπουλος πρώτευσε στην αντίστοιχη κατηγορία.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος (στίβος) θα πάρει το έπαθλο των αθλητών με αναπηρία, μαζί με την αντίστοιχη εθνική ομάδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μάριος Χατζηκυριάκος & Γιώργος Μούχθης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter