Ψάχνουν στοιχεία για την απαγωγή του επιχειρηματία – Πού εστιάζουν οι Αρχές

Ψάχνουν στοιχεία για την απαγωγή του επιχειρηματία – Πού εστιάζουν οι Αρχές

Ένα 24ωρο έχει συμπληρωθεί από την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεση.

Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του επιχειρηματία για να ζητήσει λύτρα. Οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της αρπαγής του επιχειρηματία, επικεντρώνοντας τις έρευνές τους στο επαγγελματικό περιβάλλον του, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες και τις οικονομικές του συναλλαγές.

Η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, προσπαθεί μέσα από τις καταθέσεις των μαρτύρων να οδηγηθεί στα ίχνη των απαγωγέων. Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να είναι η οικιακή βοηθός του άτυχου άνδρα.

Παράλληλα, ερευνούν καρέ – καρέ το υλικό που έχουν συλλέξει από κάμερες.

Ο τρόπος που απήχθη ο επιχειρηματίας ήταν τόσο ακριβής που οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για ανθρώπους που γνώριζαν καλά πώς έπρεπε να κινηθούν. Στην απαγωγή συμμετείχαν συνολικά τέσσερα άτομα, τρεις ήταν αυτοί που κατέβηκαν και ένας ο οδηγός του μπλε τζιπ στο οποίο και έβαλαν το επιχειρηματία. Η λεπτομέρεια που κάνει το όλο σκηνικό κινηματογραφικό είναι το γεγονός ότι οι τρεις άρπαγες του επιχειρηματία, φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν ΕΚΑΜ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter